Kjøkken/backsplash 1
Kjøkken/backsplash 2
Kjøkken/backsplash 3
Kjøkken/backsplash 4

Kjøkken glass/ backsplash

Herdet sikkerhetsglass til bruk på vegg mellom overskap og underskap.

Herdet sikkerhetsglass til bruk på vegg leveres i klart herdet glass, diamantglass (helt fargenøytralt), glass med lakkert bakside. Leveres i alle typer RAL farger

Er du på utkikk etter en moderne og stilfull løsning for kjøkkenet ditt i Bergen? Da er kjøkken glass et utmerket valg! Hos oss i Fana Glass finner du et bredt utvalg av glassløsninger som vil gi kjøkkenet ditt et løft.

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet, og det er viktig at det både er funksjonelt og estetisk tiltalende. Med kjøkken glass fra Fana Glass kan du skape et unikt og personlig uttrykk som reflekterer din stil. Glasset er ikke bare vakkert å se på, men det er også praktisk og lett å rengjøre. En glassplate over kjøkkenbenken beskytter veggen mot sprut fra matlaging og er enkel å tørke av etter bruk.

Vi tilbyr kjøkken glass i Bergen i ulike farger, mønstre og design, slik at du kan finne noe som passer perfekt til ditt kjøkken. Våre glassløsninger er skreddersydd til ditt kjøkken, og vi tar mål, produserer og monterer glasset for deg. Med vår ekspertise og erfaring kan du være trygg på at du får et produkt av høy kvalitet som vil vare i mange år.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss i Fana Glass for en uforpliktende samtale om kjøkken glass i Bergen. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte løsningen for ditt kjøkken.

Har du spørsmål til våre produkter?

Send oss en melding i skjemaet under, og vi vil svare deg så snart som mulig. Du kan også ringe oss på 55 10 33 22