Speil 1
Speil 2
Speil 3

Stort utvalg av speil til ditt hjem

Vi har levert og montert speil, dusjdører og dusjvegger til hotell Terminus i Bergen.

Hos oss på Fana Glass finner du et bredt utvalg av speil i ulike størrelser, former og design. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer perfekt til ditt hjem og din stil.

Speil er ikke bare et praktisk element i hjemmet, men det er også en viktig del av interiøret. Det kan bidra til å skape illusjonen av et større rom, reflektere lys og gi en følelse av luksus og eleganse. Hos oss kan du velge blant en rekke speil, fra enkle og klassiske til moderne og trendy design.

Vi tilbyr også tilskåret glass og speil etter dine spesifikasjoner, slik at du kan få et speil som passer perfekt til ditt bad, soverom eller stue. Våre speil er av høy kvalitet og vi garanterer at du vil bli fornøyd med resultatet.

I tillegg til vårt utvalg av speil, tilbyr vi også speilskap som er perfekte for oppbevaring av småting på badet. Dette er en praktisk og stilig løsning som gir deg ekstra lagringsplass samtidig som det ser flott ut.

Ta turen innom vår butikk eller kontakt oss for mer informasjon om våre speil og tjenester. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det perfekte speilet for ditt hjem.

Har du spørsmål til våre produkter?

Send oss en melding i skjemaet under, og vi vil svare deg så snart som mulig. Du kan også ringe oss på 55 10 33 22